28 maj 2014
19:30

BAIK 2

Referat: Unbyns IF - BAIK 2

Vi startar matchen med Patte i mål, backlinje med Blurk, Aidan, P-Nisse och Peran. Mittfältet Jens, Petter, Simon och Walle. Framåt Martin och Danne. Avbytare: Antonsson, Niclas, Linus, Lundmark och Anttila.
Vi har lite fina kombinationer om första minuterna, men sen tar dom över matchen med rappt passningsspel och mycket rörelse. Dock känner vi att dom inte kommer till direkta farligheter så det känns ok. Sen får dom göra 0-1 och vi lyckas inte få till något eget spel. Direkt vi vinner boll söker vi ett avgörande pass, och då tappar vi den direkt.
Mitt i detta kan Petter få tag i bollen och lägga in den i burgaveln - skönt om än inte rättvist. Sen spelar vi lite bättre och Martin kan nå Danne med en genomstickare som han placerar i mål. Innan pausdrickat har Danne ett till friläge som han tyvärr missar (kommer på högern).

I andra spelar vi aningens bättre, men inte bra. Tyvärr får dom en straff (korrekt tycker jag, men kanske enkelt). 2-2! Sen tappar vi boll på mitten och deras kille kan alldeles för enkelt gå rakt igenom vårt försvar och göra 2-3. Först sista kvarten då vi lyfter upp en forward till lyckas vi skapa lite chanser. Bästa är Walle som lyfter över deras keeper men tyvärr har dom en försvarare på mållinjen.

Ingen bra match av oss (inklusive undertecknad som byter lite tokigt). Vi får inte igång ett eget passningsspel. Dom är rappa i löpningarna och kan få kombinera lite för enkelt. Positivt ändå att vi gör två mål och skapar några bra chanser till.